Ouderwetse Macaroni

Ouderwetse Macaroni

Lekker fout eten, of ouderwets eten. Maar supermakkelijk als je alleen eet…

Ingrediënten: macaroni, smac, 1 blikje tomatenpuree, gefruite uitjes,

Gewoon macaroni koken, smac in blokjes snijden en in een schaal mengen met 1 klein blikje tomatenpuree en gefruite uitjes naar smaak. Als de macaroni klaar is afgieten en door de smac scheppen en klaar is Kees! Als toetje toe hopjesvla met slagroom, ouderwets lekker! Eet Smakelijk!


2 reacties op “Ouderwetse Macaroni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel