Schnitzelreepjes met Prei en Banaan

Schnitzelreepjes met Prei en Banaan

Schnitzelreepjes met Prei en Banaan

Ingrediënten: 2 schnitzels, ketjap manis, kerriepoeder,1 prei, 2 bananen, 1 eetlepel honing, 1/2 pot Conimex roerbaksaus voor Babi Ketjap, rijst,

Snij 2 schnitzel in reepjes en marineer ze een kwartiertje in een marinade van ketjap manis en kerriepoeder. Bak de schnitzelreepjes aan in de hete olie tot ze bruin zijn en voeg dan 1 in ringen gesneden prei toe. Roerbak dit een minuut of 5 en dan doe je er 2 in plakjes gesneden banaan bij en 1 eetlepel honing bij. Dit verwarm je 2 minuten en dan kan je er een 1/2 pot Conimex roerbaksaus voor Babi Ketjap bij doen, een hele pot is ietwat te heftig voor de smaak. Laat dit goed doorwarmen en serveer het dan met rijst. Eet smakelijk!

(35 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top