Dorpshuis Oosterstreek in Oosterstreek

Dorpshuis Oosterstreek - OosterstreekTer gelegenheid van de 65ste verjaardag van de vader van Michel hadden we een feestje met buffet in dorpshuis Oosterstreek in Oosterstreek. Met gemengde groente, rijst, gebakken aardappeltjes, sate, gehaktballetjes, vissalade en vleessalade en toe een uitgebreid toetjesbuffet met ijs en verschillende soorten bavarois.

Dorpshuis Oosterstreek
Oosterstreek 78
8388 NG Oosterstreek
Tel: 0561-432370


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel