De Rechter van Steenwijk in Steenwijk

De Rechter - Steenwijk
Omdat Michel 24 januari jarig was en Mieneke 1 februari hebben we lekker gegeten bij De Rechter in Steenwijk. Dit restaurant sprak iedereen wel aan, voor iedereen wat wils en voor een goede prijs. Wat hebben we eigenlijk allemaal op? Als vooraf: Michel en ik hadden beide de gegratineerde champignons met salami, gorgonzola en tomaat. Jan had de Gamba’s – pittige garnalen op een frisse salade. Mieneke had een romige tomatensoep met ballen en Britt een uiensoepje. Als hoofdgerecht was er ook veel variatie. Michel nam Kip piri-piri, kipfilet met een pittige piri-pirisaus. Jan een wienerschnitzel met ui en champignons, Britt de vegetarische champignons – gegratineerd met gorgonzola? en ook tomaat en prei. Mieneke had een vis-duo en dat was een stukje zalm en een stukje tilapiafilet. Zelf heb ik het “kort geding” genomen, je bent tenslotte niet voor niets bij de rechter. Dit was een kipfilet begeleid met een kruidenboter met champignons en tomaat. Als nagerecht had Michel de Steenwiecker Toren – een toren van chocolade-ijs, vanille-ijs, kletskoppen en advocaat. Mieneke en Britt een sorbet met pistache-ijs, vanille-ijs, fruit en slagroom. Jan nam een Irish coffee en zelf ben ik aan de welbekende dame blache begonnen. We hebben er heerlijk gegeten, daar was iedereen het overeens!

De Rechter Van Steenwijk
Markt 72
8331HK Steenwijk
Tel: 0521-521680
Fax: 0521-510855


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaatLekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour