De Rechter van Steenwijk in Steenwijk

De Rechter van Steenwijk in Steenwijk

De Rechter - Steenwijk

Omdat Michel 24 januari jarig was en Mieneke 1 februari hebben we lekker gegeten bij De Rechter in Steenwijk. Dit restaurant sprak iedereen wel aan, voor iedereen wat wils en voor een goede prijs. Wat hebben we eigenlijk allemaal op?

Als vooraf: Michel en ik hadden beide de gegratineerde champignons met salami, gorgonzola en tomaat. Jan had de Gamba’s – pittige garnalen op een frisse salade. Mieneke had een romige tomatensoep met ballen en Britt een uiensoepje.

Als hoofdgerecht was er ook veel variatie. Michel nam Kip piri-piri, kipfilet met een pittige piri-pirisaus. Jan een wienerschnitzel met ui en champignons, Britt de vegetarische champignons – gegratineerd met gorgonzola? en ook tomaat en prei. Mieneke had een vis-duo en dat was een stukje zalm en een stukje tilapiafilet. Zelf heb ik het “kort geding” genomen, je bent tenslotte niet voor niets bij de rechter. Dit was een kipfilet begeleid met een kruidenboter met champignons en tomaat.

Als nagerecht had Michel de Steenwiecker Toren – een toren van chocolade-ijs, vanille-ijs, kletskoppen en advocaat. Mieneke en Britt een sorbet met pistache-ijs, vanille-ijs, fruit en slagroom. Jan nam een Irish coffee en zelf ben ik aan de welbekende dame blache begonnen. We hebben er heerlijk gegeten, daar was iedereen het over eens!

De Rechter Van Steenwijk
Markt 72
8331 HK Steenwijk

0
(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top