Kwalitaria de Boulevard in Veenendaal

Texas Bacon Burger Schnitzel menu de Boulevard

Even te moe om te koken, dat kan je wel eens hebben. Daarom hebben we maar wat gehaald. We hebben friet gehaald bij Kwalitaria de Boulevard. Maar wat hadden we? Michel had een Boulevard schnitzel menu, schnitzel met een champignon/ paprikasaus, friet en salade. Ik had een Texas Bacon Burger, een hamburger met bacon en een cajunsaus en een Frikandel Speciaal.

Kwalitaria de Boulevard
Groeneveldselaan 31
3902 HA Veenendaal
Tel: 0318-508610
Fax: 0318-507203


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel