Broccoli met Kruidige Kaassaus

Broccoli met Kruidige Kaassaus

Broccoli met Kaassaus

Even lekker gezond met Broccoli.

Ingrediënten: broccoli, 30 gram boter, 30 gram bloem, 300 ml bouillon, tabasco, 1 theelepel mosterd, 2 eetlepels kipkruiden, gemalen koriander, 175 gram geraspte kaas,

Kook de broccoli gaar in een minuut of 8 a 10 in kokend water met wat zout. Smelt 30 gram boter en doe hier dan 30 gram bloem bij. Bak dit kort mee en roer er dan beetje bij beetje ongeveer 300 ml bouillon erbij. Je giet er ongeveer zoveel bij tot je de gewenste dikte saus krijgt, de ene keer is het 200 ml de andere keer 300 ml, het is wat jij wil! Als je de gewenste dikte saus hebt bereikt roer je er een paar druppels tabasco, 1 theelepel mosterd, 2 eetlepels kipkruiden (dit is een mix van paprikapoeder, gemalen koriander en witte peper) en 175 gram geraspte kaas. Roer tot de kaas gesmolten is. Serveer de kaassaus over de broccoli. Lekker met aardappeltjes! Eet smakelijk!

0
(87 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top