Romige Spaghetti Carbonara

Romige Spaghetti Carbonara
Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 eieren, 250 ml kookroom light, 30 gram geraspte kaas, peper, peterselie,

Kook de spaghetti zoals je gewend bent in ruim kokend water met zout. Bak in een andere pan met wat olie 1 fijngesneden ui met 1 teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek toe. Bak tot de dobbelsteentjes ontbijtspek krokant zijn. Maak in een kommetje de cabonara saus met 2 eieren, 250 ml kookroom light, 30 gram geraspte kaas, zout en peper en naar smaak verse peterselie. Even goed roeren tot het 1 geheel is. Wanneer je de spaghetti hebt afgegoten doe je de spek en ui erbij en als laatste de carbonara saus. De eieren gaat dan garen door de warmte van de spaghetti en spek-ui. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat