Romige Spaghetti Carbonara

Romige Spaghetti Carbonara

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 eieren, 250 ml kookroom light, 30 gram geraspte kaas, peper, peterselie,

Kook de spaghetti zoals je gewend bent in ruim kokend water met zout. Bak in een andere pan met wat olie 1 fijngesneden ui met 1 teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek toe. Bak tot de dobbelsteentjes ontbijtspek krokant zijn. Maak in een kommetje de cabonara saus met 2 eieren, 250 ml kookroom light, 30 gram geraspte kaas, zout en peper en naar smaak verse peterselie. Even goed roeren tot het 1 geheel is. Wanneer je de spaghetti hebt afgegoten doe je de spek en ui erbij en als laatste de carbonara saus. De eieren gaat dan garen door de warmte van de spaghetti en spek-ui. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel