Romige Spaghetti Carbonara

Romige Spaghetti Carbonara

Romige Spaghetti Carbonara

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 eieren, 250 ml kookroom light, 30 gram geraspte kaas, peper, peterselie,

Kook de spaghetti zoals je gewend bent in ruim kokend water met zout. Bak in een andere pan met wat olie 1 fijngesneden ui met 1 teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek toe. Bak tot de dobbelsteentjes ontbijtspek krokant zijn. Maak in een kommetje de cabonara saus met 2 eieren, 250 ml kookroom light, 30 gram geraspte kaas, zout en peper en naar smaak verse peterselie. Even goed roeren tot het 1 geheel is. Wanneer je de spaghetti hebt afgegoten doe je de spek en ui erbij en als laatste de carbonara saus. De eieren gaat dan garen door de warmte van de spaghetti en spek-ui. Eet smakelijk!

0
(464 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top