Pasta met Venkel en Tomaat

Pasta met Venkel en Tomaat

venkel tomaat

Ingrediënten: 2 venkel, 2 teentjes knoflook, zout, peper, 1 blik gepelde tomaat, citroensap, pasta,

Dit overheerlijk gerecht kan je maken met 2 venkelknollen, snij deze in kleine stukjes. Bak deze 2 a 3 minuten aan in een wok, voeg er 2 teentjes knoflook aan toe, met wat zeezout en peper. Voeg na deze tijd 1 blik gepelde tomaten toe en laat dit geheel 20 minuten pruttelen (brutselen). Als laatste nog wat citroensap toevoegen. Serveer dit alles met pasta na eigen wens.

(55 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Pasta met Venkel en Tomaat

  1. Een lekker,eenvoudig receptje.
    HEB ER ZELF ALS LAATSTE OOK EENS 250GR CHAMPIGNONS AAN TOEGEVOEGD,EN BIJGEKRUID MET EEN KIPPEBOUILLONBLOKJE, heerlijk!

Comments are closed.

Back To Top