Pasta met Venkel en Tomaat

Pasta met Venkel en Tomaat

venkel tomaat

Ingrediƫnten: 2 venkel, 2 teentjes knoflook, zout, peper, 1 blik gepelde tomaat, citroensap, pasta,

Dit overheerlijk gerecht kan je maken met 2 venkelknollen, snij deze in kleine stukjes. Bak deze 2 a 3 minuten aan in een wok, voeg er 2 teentjes knoflook aan toe, met wat zeezout en peper. Voeg na deze tijd 1 blik gepelde tomaten toe en laat dit geheel 20 minuten pruttelen (brutselen). Als laatste nog wat citroensap toevoegen. Serveer dit alles met pasta na eigen wens.

0
(58 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Pasta met Venkel en Tomaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top