Sajoer Boontjes met Smoorvlees en Witte rijst

Sajoer Boontjes met Smoorvlees en Witte rijst
Ingrediënten: 300 gram rundvlees, 250 ml water, 1 pakje Conimex boemboe voor smoorvlees, 300 gram sperziebonen, 200 ml water, Conimex boemboe voor sajoer boontjes, cashewnoten, selderie,

Smoorvlees: Snij 300 gram rundvlees in blokjes. Bak dit aan in de Croma. Als het rundvlees bruin is voeg je 250 ml water bij en de Boemboe voor Smoorvlees van Conimex toe. Breng dit even aan de kook, zet het vuur lager en laat het ongeveer 2 uur pruttelen. Haal het laatste kwartier de deksel van de pan om de saus in te dikken.

Sajoer Boontjes maak je als volgt. Bak in de hete olie 300 gram diepvries sperziebonen tot de sperziebonen warm zijn. Voeg 200 ml water en de Conimex Boemboe voor Sajoer Boontjes toe. Roerbak dit kort. Strooi gehakte cashewnoten en verse selderie over het gerecht.

Serveer met witte rijst. Eet smakelijk!


1 reactie op “Sajoer Boontjes met Smoorvlees en Witte rijst

  1. Probeer ook eens de boemboes van Kokkie Djawa, daar zijn de smaakversterkers wat minder aanwezig,de boemboes van Conimex eet je de hele avond.Het lekkerste is natuurlijk als jezelf de boemboes maakt, het is echt niet zoveel werk hoor!Maar het ziet er geweldig lekker uit, het water loopt me in de mond,ik ben gek op indisch eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel