Sajoer Boontjes met Smoorvlees en Witte rijst

Sajoer Boontjes met Smoorvlees en Witte rijst
Ingrediƫnten: 300 gram rundvlees, 250 ml water, 1 pakje Conimex boemboe voor smoorvlees, 300 gram sperziebonen, 200 ml water, Conimex boemboe voor sajoer boontjes, cashewnoten, selderie,

Smoorvlees: Snij 300 gram rundvlees in blokjes. Bak dit aan in de Croma. Als het rundvlees bruin is voeg je 250 ml water bij en de Boemboe voor Smoorvlees van Conimex toe. Breng dit even aan de kook, zet het vuur lager en laat het ongeveer 2 uur pruttelen. Haal het laatste kwartier de deksel van de pan om de saus in te dikken.

Sajoer Boontjes maak je als volgt. Bak in de hete olie 300 gram diepvries sperziebonen tot de sperziebonen warm zijn. Voeg 200 ml water en de Conimex Boemboe voor Sajoer Boontjes toe. Roerbak dit kort. Strooi gehakte cashewnoten en verse selderie over het gerecht.

Serveer met witte rijst. Eet smakelijk!


1 reactie op “Sajoer Boontjes met Smoorvlees en Witte rijst

  1. Probeer ook eens de boemboes van Kokkie Djawa, daar zijn de smaakversterkers wat minder aanwezig,de boemboes van Conimex eet je de hele avond.Het lekkerste is natuurlijk als jezelf de boemboes maakt, het is echt niet zoveel werk hoor!Maar het ziet er geweldig lekker uit, het water loopt me in de mond,ik ben gek op indisch eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat