Geschnetzeltes Zuricher Art

Geschnetzeltes Zuricher Art

Ingrediënten: 2 schnitzels, 1 teentje knoflook, 250 gram kastanjechampignons, 300 ml water, 1 zakje Maggi fix & frisch Zuricher Art,

Bak 2 in reepjes gesneden schnitzels in hete olie met 1 fijngehakt teentje knoflook. Voeg 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons. Laat de champignons zacht worden. Voeg 300 ml water toe en het zakje Maggi Fix & Frisch Geschnetzeltes Zuricher Art. Breng het kort aan de kook. Zet het vuur lager en laat het geheel goed warm worden. Erbij sla en Aviko Hollandse Aardappelschotel. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel