Spaghetti met Tomatensaus

Spaghetti met Tomatensaus
Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 2 uien, 1 teentje knoflook, 2 blikken gepelde tomaat, 1 bouillonblokje, Italiaanse kruiden, 250 gram gehakt, 450 gram Italiaanse groenten,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak 2 gesnipperde uien in hete olie tot de ui zacht is. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook en 2 blikken gepelde tomaten toe en laat het even pruttelen. Los 1 bouillonblokje op 1 een half kopje kokend water. Schenk dit door de tomatensaus. Breng de saus op smaak met Italiaanse kruiden. Laat de saus op een laag vuur pruttelen. Bak ondertussen in een wok 250 gram gehakt tot het bruin is. Voeg 450 gram Italiaanse groenten toe en roerbak ongeveer 5 minuten. Schenk de tomatensaus door de groenten. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


0 reacties op “Spaghetti met Tomatensaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatWeekdeals (468x60)