Spaghetti met Tomatensaus

Spaghetti met Tomatensaus

Spaghetti met Tomatensaus

Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 2 uien, 1 teentje knoflook, 2 blikken gepelde tomaat, 1 bouillonblokje, Italiaanse kruiden, 250 gram gehakt, 450 gram Italiaanse groenten,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak 2 gesnipperde uien in hete olie tot de ui zacht is. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook en 2 blikken gepelde tomaten toe en laat het even pruttelen. Los 1 bouillonblokje op 1 een half kopje kokend water. Schenk dit door de tomatensaus. Breng de saus op smaak met Italiaanse kruiden. Laat de saus op een laag vuur pruttelen. Bak ondertussen in een wok 250 gram gehakt tot het bruin is. Voeg 450 gram Italiaanse groenten toe en roerbak ongeveer 5 minuten. Schenk de tomatensaus door de groenten. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Spaghetti met Tomatensaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top