Tosti’s at Kees & Sien

Tosti's at Kees & Sien

Michel had voor vaderdag een bon gekregen om bij Theehuis Kees & Sien tosti’s te gaan eten. Vandaag hebben we dus gezellig met zijn drie tosti’s daar gegeten, een boerentosti om precies te zijn.

De tosti was een soort foccacia brood belegd met kaas, ham en ontbijtspek. Erbij boer’n dip. Heerlijk! (Een supergoed vaderdagscadeautje)

Theehuis Kees & Sien
De Eekhoeve
Dijkstraat 115
3904 DB Veenendaal
Tel: 0318-511265


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel