Madam Blå in Velje

Madam Blå in Velje Madam Blå in Velje

Vandaag nog steeds super lekker weer, we zijn na een hele snelle stop in het overdekte winkelcentrum in Kolding weer snel naar buiten getrokken. We zijn naar Velje gegaan, een plaats net boven Kolding. Daar kwamen we dit leuke theewinkeltje, Madam Blå, tegen. Daar moesten we natuurlijk eventjes wat drinken (en wat eten)!

Michel koos er voor een frappé freeze, een ijskoffie met een chocoladetaartje en ik koos voor de chocolade mars, een warme chocolademelk met karamelsiroop en slagroom met een frisse citroentaart. Leuk, dat er standaard een kannetje water op tafel werd gezet. Naast dat je wat bij Madam Blå kan drinken en smikkelen kan je er ook allerlei dingetjes kopen zoals thee, chocolade, kopjes en noem maar op. Heel leuk om dus eens te zien.

Madam Blå
Søndergade 14
7100 Vejle (Denemarken)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel