Madam Blå in Velje

Madam Blå in Velje Madam Blå in Velje

Vandaag nog steeds super lekker weer, we zijn na een hele snelle stop in het overdekte winkelcentrum in Kolding weer snel naar buiten getrokken. We zijn naar Velje gegaan, een plaats net boven Kolding. Daar kwamen we dit leuke theewinkeltje, Madam Blå, tegen. Daar moesten we natuurlijk eventjes wat drinken (en wat eten)!

Michel koos er voor een frappé freeze, een ijskoffie met een chocoladetaartje en ik koos voor de chocolade mars, een warme chocolademelk met karamelsiroop en slagroom met een frisse citroentaart. Leuk, dat er standaard een kannetje water op tafel werd gezet. Naast dat je wat bij Madam Blå kan drinken en smikkelen kan je er ook allerlei dingetjes kopen zoals thee, chocolade, kopjes en noem maar op. Heel leuk om dus eens te zien.

Madam Blå
Søndergade 14
7100 Vejle (Denemarken)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat