Madam Blå in Velje

Madam Blå in Velje

Madam Blå in Velje
Vandaag nog steeds super lekker weer, we zijn na een hele snelle stop in het overdekte winkelcentrum in Kolding weer snel naar buiten getrokken. We zijn naar Velje gegaan, een plaats net boven Kolding. Daar kwamen we dit leuke theewinkeltje, Madam Blå, tegen. Daar moesten we natuurlijk eventjes wat drinken (en wat eten)!

Madam Blå in Velje
Michel koos er voor een frappé freeze, een ijskoffie met een chocoladetaartje en ik koos voor de chocolade mars, een warme chocolademelk met karamelsiroop en slagroom met een frisse citroentaart. Leuk, dat er standaard een kannetje water op tafel werd gezet. Naast dat je wat bij Madam Blå kan drinken en smikkelen kan je er ook allerlei dingetjes kopen zoals thee, chocolade, kopjes en noem maar op. Heel leuk om dus eens te zien.

Madam Blå
Søndergade 14
7100 Vejle (Denemarken)

0
(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top