Restaurant Suyderoogh in Lauwersoog

schnitzel gratin Restaurant Suyderoogh in Lauwersoog gebakken brie Restaurant Suyderoogh in Lauwersoog zalm Restaurant Suyderoogh in Lauwersoog
Na een middagje Dokkum hebben we ‘s avonds hier gegeten, we hadden namelijk geen zin om te koken en om van het park te gaan. Hadden we dat maar wel gedaan. We hebben het bij dit restaurant alleen bij een hoofdgerecht gehouden, geeneens een toetje en dat wil al wat zeggen. Het was niet om over naar huis te schrijven, vettig, te ver doorbakken zalm, een bolletje nasi wat een vreemd smaakje had, spinazie met een donker randje.

Maar goed, wat hebben we gegeten. Michel en ik kozen voor de schnitzel gratin met gebakken ui, champignons, spek en paprika, gegratineerd met kaas, Britt koos een voorgerecht als hoofdgerecht en kreeg gefrituurde brie in een krokant jasje van kruiden en sesamzaad geserveerd op een salade aangemaakt met balsamico-truffel siroop en Celina koos de gebakken zalm met friet en salade, waarbij de salade van een saladebar kwam. Het spijt me om dit te zeggen, maar ik vond het niet lekker, ik kan het zelf beter en dat hoort niet echt als je gaat uiteten.

Restaurant Suyderoogh
De rug 5
9976 VT Lauwersoog
Tel: 0519-349314


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel