Pizza en Boerenkool

pizza

Vandaag waren we een dag in Friesland, wat technische problemen oplossen (wat overigens gelukt is). We hebben er ook gegeten. Pizza en boerenkool, of beide als je er zin in had.

De pizza was belegd met tomatensaus, ham, champignons, rode ui, tomaat, gele paprika, mozzarella en kaas. De boerenkool was gewoon boerenkoolstamppot met worst, uitgebakken spekjes, zurekoolspek en jus. Kortom voor ieder wat wils!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel