Biefstuk met Frietjes

Biefstuk met Frietjes
Fijn, een makkelijke dag vandaag. De overtreffende trap van moe, zo voelde ik me vandaag. Gelukkig hebben we een ActiFry, maar helaas de deksel brak op een vreemde manier af. Nog even tijdelijk kunnen oplossen met duct-tape. De frietjes konden er dus toch nog in. Michel heeft de biefstukjes gebakken en erbij een salade. Zo toch weer een beetje bijgekomen van een drukke werkdag.


4 reacties op “Biefstuk met Frietjes

  1. Ik hoor de laatste tijd meer rare dingen over dat er onderdelen van de ActiFry afbreken… Zit zelf over aanschaf te twijfelen, maar als ik het allemaal zo hoor/lees, doe ik het nog maar even met oven(frietjes)…. :-|

    • Die van mij is al wel een paar jaartjes oud, gelukkig, maar het blijft altijd zonde. Ik kan me voorstellen dat het een lastige keuze is, maar ovenfrietjes in de oven gaat net zo snel als in de actifry. Alleen hoef je bij de actifry niet voor te verwarmen en om te draaien. Voor andere dingen gebruik ik de actifry niet meer eigenlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat