Biefstuk met Frietjes

Biefstuk met Frietjes

Biefstuk met Frietjes
Fijn, een makkelijke dag vandaag. De overtreffende trap van moe, zo voelde ik me vandaag. Gelukkig hebben we een ActiFry, maar helaas de deksel brak op een vreemde manier af. Nog even tijdelijk kunnen oplossen met duct-tape. De frietjes konden er dus toch nog in. Michel heeft de biefstukjes gebakken en erbij een salade. Zo toch weer een beetje bijgekomen van een drukke werkdag.

(52 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

4 thoughts on “Biefstuk met Frietjes

  1. Ik hoor de laatste tijd meer rare dingen over dat er onderdelen van de ActiFry afbreken… Zit zelf over aanschaf te twijfelen, maar als ik het allemaal zo hoor/lees, doe ik het nog maar even met oven(frietjes)…. 😐

    1. Die van mij is al wel een paar jaartjes oud, gelukkig, maar het blijft altijd zonde. Ik kan me voorstellen dat het een lastige keuze is, maar ovenfrietjes in de oven gaat net zo snel als in de actifry. Alleen hoef je bij de actifry niet voor te verwarmen en om te draaien. Voor andere dingen gebruik ik de actifry niet meer eigenlijk.

    1. Voor alleen frietjes, dan is het zonde. Ik weet ook niet of ik zelf een Actifry had gekocht. Deze heb ik nl. ooit gekregen. Op zich een fijn ding, maar niet een musthave.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top