D’Hoeve in Sint Michiels

D'Hoeve - Sint Michiels Steak Bearnaise D'Hoeve - Sint Michiels steak champignons

D'Hoeve - Sint Michiels dame blanch D'Hoeve - Sint Michiels appeltaart

Na een dagje Brussel en een lange file op de terugweg zijn we hier gestopt, vlak naast de bioscoop in Brugge ‘Kinepolis‘. We wilden namelijk de film Code 37 zien. De serie hadden we al gevolgd, dus deze film moest gewoon gezien worden. We waren te vroeg voor de film en om nu terug te rijden naar het vakantiehuisje en daar te eten. Naast Kinepolis zit D’Hoeve en daar hebben we gegeten. Ik nam er een steak met bearnaise saus en Michel de steak met champignonsaus. Als nagerecht, want we hadden nog genoeg tijd, had ik uiteraard een dame blanche en Michel een warm appeltaartje met ijs. We hebben er lekker gegeten, eenvoudig maar goed. De kaart is overigens niet uitgebreid, maar je kan er wel wat lekkers op vinden.

D’Hoeve
Tillegemstraat 55
8200 Sint-Michiels (België)
Tel: (00320(0)50-380819


3 reacties op “D’Hoeve in Sint Michiels

  1. Ziet er heerlijk uit. Een steak bearnaise zou ook iets voor mij zijn, al vind ik de bearnaise in België altijd erg zurig smaken. Ik ben hem ook al verschillende keren in Duitsland gaan eten en daar is hij hemels. Ik kan maar nergens vinden hoe ze hem daar maken.

    • Klopt de bearnaise in België is wat zuriger, maar de mayonaise daar is sowieso ook al wat zuriger, dus daar kan het aanliggen. Wie weet dat ik ooit ook zelf een bearnaise saus ga maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel