Macaroni Gyros

Macaroni Gyros

Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 400 gram gyrosreepjes, 1 rode paprika, knoflooksaus,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui in hete olie tot het zacht is. Voeg 400 gram gyrosreepjes toe en bak tot de gyros bruin is. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika toe en bak dit 5 minuten mee. Serveer met de macaroni en met knoflooksaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel