Zweedse Gehaktballetjes

Zweedse Gehaktballetjes

Zweedse Gehaktballetjes

Ingrediënten: 12 Zweedse gehaktballetjes (AH), 1 ui, 250 gram champignons, 200 ml water, 100 ml kookroom, 1 zakje Maggi fix & frisch Schwedische Hackbällchen ‘Köttbullar’

Aantal personen: 2

Bak 12 Zweedse gehaktballetjes rondom bruin. Voeg 1 gesnipperde ui toe en bak mee tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak mee tot de champignons zacht zijn. Voeg 200 ml water, 100 ml kookroom en de inhoud van 1 zakje Maggi fix & frisch Schwedische Hackbällchen ‘Köttbullar’. Breng al roerende aan de kook en laat vervolgens op middelhoog vuur. Lekker met frietjes en een salade. Eet smakelijk!

0
(52 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Zweedse Gehaktballetjes

    1. Denk dat als je het met Vega-balletjes probeert al een heel eind komt. In principe is die saus eigenlijk ui, kookroom en een bouillonblokje (en dat kan ook groentebouillon zijn). Maar het zakje van Maggi was even uitproberen, om daarna de smaak zelf proberen na te maken … Wat denk ik wel gaat lukken.

      Groetjes Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top