Macaroni met Gehakt en Paddenstoelen Saus

Macaroni met Gehakt en Paddenstoelen Saus
Ingrediƫnten: macaroni, zout, 1 ui, 1 theelepel sambal, 200 gram gehakt, 1 rode paprika, 200 gram gemengde paddenstoelen, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel lichte sojasaus, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt en bak tot het bruin is. Voeg vervolgens 1 rode paprika toe en bak 3 minuten mee. Voeg vervolgens 200 gram gemengde paddenstoelen toe en bak mee tot het zacht is. Voeg 1 blik tomaatblokjes met 1 eetlepel lichte sojasaus en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Breng kort aan de kook en laat vervolgens 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat