Macaroni met Gehakt en Paddenstoelen Saus

Macaroni met Gehakt en Paddenstoelen Saus

Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 1 theelepel sambal, 200 gram gehakt, 1 rode paprika, 200 gram gemengde paddenstoelen, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel lichte sojasaus, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt en bak tot het bruin is. Voeg vervolgens 1 rode paprika toe en bak 3 minuten mee. Voeg vervolgens 200 gram gemengde paddenstoelen toe en bak mee tot het zacht is. Voeg 1 blik tomaatblokjes met 1 eetlepel lichte sojasaus en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Breng kort aan de kook en laat vervolgens 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>