Macaroni met Gehakt en Paddenstoelen Saus

Macaroni met Gehakt en Paddenstoelen Saus

Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 1 theelepel sambal, 200 gram gehakt, 1 rode paprika, 200 gram gemengde paddenstoelen, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel lichte sojasaus, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt en bak tot het bruin is. Voeg vervolgens 1 rode paprika toe en bak 3 minuten mee. Voeg vervolgens 200 gram gemengde paddenstoelen toe en bak mee tot het zacht is. Voeg 1 blik tomaatblokjes met 1 eetlepel lichte sojasaus en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Breng kort aan de kook en laat vervolgens 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel