Pasta met Kipfilet, Artisjok en Doperwten

Pasta met Kipfilet, Artisjok en Doperwten

Ingrediënten: fusilli, zout, 1 kipfilet, 1 ui, 1/2 blikje artisjokharten, 150 gram doperwten, 250 ml water, 1 Maggi groentebouillonkuipje,

Aantal personen: 3

Kook de fusilli beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 in kleine stukjes gesneden kipfilet bruin. Voeg 1 ui toe en bak tot de ui glazig is. Voeg vervolgens fijngesneden artisjokharten en 150 gram doperwten toe. Voeg 250 ml water en 1 Maggi groentebouillonkuipje toe en breng kort aan de kook. Laat vervolgens op middelhoog vuur 15 minuten pruttelen. Serveer met de fusilli. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>