Pasta met Kipfilet, Artisjok en Doperwten

Pasta met Kipfilet, Artisjok en Doperwten

Ingrediënten: fusilli, zout, 1 kipfilet, 1 ui, 1/2 blikje artisjokharten, 150 gram doperwten, 250 ml water, 1 Maggi groentebouillonkuipje,

Aantal personen: 3

Kook de fusilli beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 in kleine stukjes gesneden kipfilet bruin. Voeg 1 ui toe en bak tot de ui glazig is. Voeg vervolgens fijngesneden artisjokharten en 150 gram doperwten toe. Voeg 250 ml water en 1 Maggi groentebouillonkuipje toe en breng kort aan de kook. Laat vervolgens op middelhoog vuur 15 minuten pruttelen. Serveer met de fusilli. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel