Pasta met Kipfilet, Artisjok en Doperwten

Pasta met Kipfilet, Artisjok en Doperwten

Pasta met Kipfilet, Artisjok en Doperwten

Ingrediƫnten: fusilli, zout, 1 kipfilet, 1 ui, 1/2 blikje artisjokharten, 150 gram doperwten, 250 ml water, 1 Maggi groentebouillonkuipje,

Aantal personen: 3

Kook de fusilli beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 in kleine stukjes gesneden kipfilet bruin. Voeg 1 ui toe en bak tot de ui glazig is. Voeg vervolgens fijngesneden artisjokharten en 150 gram doperwten toe. Voeg 250 ml water en 1 Maggi groentebouillonkuipje toe en breng kort aan de kook. Laat vervolgens op middelhoog vuur 15 minuten pruttelen. Serveer met de fusilli. Eet smakelijk!

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top