Macaroni met Kip, Prei en Paprika

Macaroni met Kip, Prei en Paprika

Ingrediënten: macaroni, zout, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, 1 groene paprika, 1 prei, 1 blikje tomatenpuree, 1 blokje kippenbouillon, 100 ml kookroom,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni gaar in kokend water met wat zout. Bak 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak dit bruin. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika toe en roerbak dit 3 minuten mee. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei toe en bak dit mee tot het zacht is. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 1 blokje kippenbouillon en 100 ml kookroom toe. Breng dit kort aan de kook en verwarm het geheel nog 5 minuten op laag vuur. Serveer met de macaroni en eventueel met geraspte kaas. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>