Macaroni met Kip, Prei en Paprika

Macaroni met Kip, Prei en Paprika
Ingrediƫnten: macaroni, zout, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, 1 groene paprika, 1 prei, 1 blikje tomatenpuree, 1 blokje kippenbouillon, 100 ml kookroom,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni gaar in kokend water met wat zout. Bak 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak dit bruin. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika toe en roerbak dit 3 minuten mee. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei toe en bak dit mee tot het zacht is. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 1 blokje kippenbouillon en 100 ml kookroom toe. Breng dit kort aan de kook en verwarm het geheel nog 5 minuten op laag vuur. Serveer met de macaroni en eventueel met geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat