Macaroni met Kip, Prei en Paprika

Macaroni met Kip, Prei en Paprika

Ingrediënten: macaroni, zout, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, 1 groene paprika, 1 prei, 1 blikje tomatenpuree, 1 blokje kippenbouillon, 100 ml kookroom,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni gaar in kokend water met wat zout. Bak 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak dit bruin. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika toe en roerbak dit 3 minuten mee. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei toe en bak dit mee tot het zacht is. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 1 blokje kippenbouillon en 100 ml kookroom toe. Breng dit kort aan de kook en verwarm het geheel nog 5 minuten op laag vuur. Serveer met de macaroni en eventueel met geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel