Macaroni met Kip, Prei en Paprika

Macaroni met Kip, Prei en Paprika

Macaroni met Kip, Prei en Paprika

Ingrediënten: macaroni, zout, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, 1 groene paprika, 1 prei, 1 blikje tomatenpuree, 1 blokje kippenbouillon, 100 ml kookroom,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni gaar in kokend water met wat zout. Bak 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak dit bruin. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika toe en roerbak dit 3 minuten mee. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei toe en bak dit mee tot het zacht is. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 1 blokje kippenbouillon en 100 ml kookroom toe. Breng dit kort aan de kook en verwarm het geheel nog 5 minuten op laag vuur. Serveer met de macaroni en eventueel met geraspte kaas. Eet smakelijk!

(192 keer bezocht, waarvan vandaag 2 keer)
Back To Top