Tagliatelle met Kipfilet, Paprika en Sperziebonen

Tagliatelle met Kipfilet, Paprika en Sperziebonen

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 1 kipfilet, 1 ui, tijm, 1 rode paprika, 100 gram sperziebonen, Boursin Cuisine fijne kruiden en knoflook, 100 ml water,

Aantal personen: 3

Kook de tagliatelle in kokend water met wat zout. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin in hete olie. Voeg 1 gesnipperde ui, tijm, 1 in blokjes gesneden rode paprika en 100 gram diepvries sperziebonen toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg 1 kuipje Boursin Cuisine fijne kruiden en knoflook en 100 ml water toe. Breng kort aan de kook en laat het geheel op middelhoog vuur 10 minuten pruttelen. Serveer met de tagliatelle. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel