Tagliatelle met Kipfilet, Paprika en Sperziebonen

Tagliatelle met Kipfilet, Paprika en Sperziebonen

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 1 kipfilet, 1 ui, tijm, 1 rode paprika, 100 gram sperziebonen, Boursin Cuisine fijne kruiden en knoflook, 100 ml water,

Aantal personen: 3

Kook de tagliatelle in kokend water met wat zout. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin in hete olie. Voeg 1 gesnipperde ui, tijm, 1 in blokjes gesneden rode paprika en 100 gram diepvries sperziebonen toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg 1 kuipje Boursin Cuisine fijne kruiden en knoflook en 100 ml water toe. Breng kort aan de kook en laat het geheel op middelhoog vuur 10 minuten pruttelen. Serveer met de tagliatelle. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *