Ravioli met Haricots Verts

Ravioli met Haricots Verts

Ingrediënten: 1 zakje ravioli met champignonvulling, zout, 200 gram haricots verts, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 3 bosuien, 100 ml bouillon, bieslook,

Aantal personen: 3

Kook de ravioli in kokend water met wat zout. Blancheer 200 gram haricot verts kort in water met wat zout. Bak 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig . Voeg als de ontbijtspek knapperig is de geblancheerde haricot verts toe samen met 3 in ringen gesneden bosuien toe. Roerbak een paar minuten. Voeg vervolgens 100 ml bouillon en wat bieslook toe. Breng het kort aan de kook en laat het 5 minuten pruttelen. Voeg als laatste de ravioli toe. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>