Ravioli met Haricots Verts

Ravioli met Haricots Verts
Ingrediënten: 1 zakje ravioli met champignonvulling, zout, 200 gram haricots verts, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 3 bosuien, 100 ml bouillon, bieslook,

Aantal personen: 3

Kook de ravioli in kokend water met wat zout. Blancheer 200 gram haricot verts kort in water met wat zout. Bak 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig . Voeg als de ontbijtspek knapperig is de geblancheerde haricot verts toe samen met 3 in ringen gesneden bosuien toe. Roerbak een paar minuten. Voeg vervolgens 100 ml bouillon en wat bieslook toe. Breng het kort aan de kook en laat het 5 minuten pruttelen. Voeg als laatste de ravioli toe. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat