Ravioli met Haricots Verts

Ravioli met Haricots Verts

Ingrediënten: 1 zakje ravioli met champignonvulling, zout, 200 gram haricots verts, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 3 bosuien, 100 ml bouillon, bieslook,

Aantal personen: 3

Kook de ravioli in kokend water met wat zout. Blancheer 200 gram haricot verts kort in water met wat zout. Bak 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig . Voeg als de ontbijtspek knapperig is de geblancheerde haricot verts toe samen met 3 in ringen gesneden bosuien toe. Roerbak een paar minuten. Voeg vervolgens 100 ml bouillon en wat bieslook toe. Breng het kort aan de kook en laat het 5 minuten pruttelen. Voeg als laatste de ravioli toe. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel