Pasta met Spinazie en Kipfilet

Pasta met Spinazie en Kipfilet
Ingrediënten: farfalle, 1 kipfilet, 2 prei, 1 teentje knoflook, 200 gram spinazie, 2 tomaten, zout, peper,

Aantal personen: 2

Kook de farfalle beetgaar in kokend water met wat zout. Snij 1 kipfilet in blokjes en kruid met zout en peper. Bak de blokjes kipfilet goudbruin in hete olie. Voeg 2 in ringen gesneden prei en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg vervolgens 200 gram spinazie toe en laat het slinken (of ontdooien als je diepvries spinazie hebt). Voeg nog 2 in blokjes gesneden tomaten toe, breng op smaak met zout en peper en roerbak nog 3 minuten. Giet de farfalle af en roer door de spinazie. Serveer eventueel met geraspte kaas. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


1 reactie op “Pasta met Spinazie en Kipfilet

  1. Mooi, ik heb spinazie, ik heb tomaten, ik heb kipfilet en via google kwam ik hier terecht! Mooi, dus dit gaat het worden vanavond.
    Dank voor het recept digitale pensionhoudster van mijn weblog ;)

    Groet, Josephine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat