Pasta met Spinazie en Kipfilet

Pasta met Spinazie en Kipfilet

Ingrediënten: farfalle, 1 kipfilet, 2 prei, 1 teentje knoflook, 200 gram spinazie, 2 tomaten, zout, peper,

Aantal personen: 2

Kook de farfalle beetgaar in kokend water met wat zout. Snij 1 kipfilet in blokjes en kruid met zout en peper. Bak de blokjes kipfilet goudbruin in hete olie. Voeg 2 in ringen gesneden prei en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg vervolgens 200 gram spinazie toe en laat het slinken (of ontdooien als je diepvries spinazie hebt). Voeg nog 2 in blokjes gesneden tomaten toe, breng op smaak met zout en peper en roerbak nog 3 minuten. Giet de farfalle af en roer door de spinazie. Serveer eventueel met geraspte kaas. Eet smakelijk!


1 reactie op “Pasta met Spinazie en Kipfilet

  1. Mooi, ik heb spinazie, ik heb tomaten, ik heb kipfilet en via google kwam ik hier terecht! Mooi, dus dit gaat het worden vanavond.
    Dank voor het recept digitale pensionhoudster van mijn weblog 😉

    Groet, Josephine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel