Ovenschotels van Chalet Gruyere

Ovenschotels van Chalet Gruyere

Vandaag hoefden we ook nog niet te koken. Gisteren kregen we namelijk 2 (1-persoons) ovenschotels mee van Chalet Gruyère. Michel kreeg een ovenschotel met witlof in ham met een kaassaus van gruyère kaas en een aardappelpuree en ik een ovenschotel van prei in ham met een kaassaus van gruyère kaas en een aardappelpuree. Even goed verwarmen in de oven en het was weer smullen!


2 reacties op “Ovenschotels van Chalet Gruyere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel