Erwtensoep en Pizza

Erwtensoep pizza
Vandaag kregen we in Friesland de keuze uit erwtensoep of pizza. De erwtensoep is een recept van Mieneke en kan ik helaas niet doorgeven. Wil je wel erwtensoep maken, kijk dan op de site recept voor erwtensoep. De pizzabodem was met meel gemaakt uit een pak Grand’Italia Pizza Napoletana en daarover de bijbehorende tomatensaus. Daarna is de pizza bekleed met salami, rode ui, ui, rode en gele paprika, uitgebakken baconblokjes, tomaat en kaas. Ongeveer 20 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden. Lekker!


0 reacties op “Erwtensoep en Pizza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat