Erwtensoep en Pizza

Erwtensoep pizza
Vandaag kregen we in Friesland de keuze uit erwtensoep of pizza. De erwtensoep is een recept van Mieneke en kan ik helaas niet doorgeven. Wil je wel erwtensoep maken, kijk dan op de site recept voor erwtensoep. De pizzabodem was met meel gemaakt uit een pak Grand’Italia Pizza Napoletana en daarover de bijbehorende tomatensaus. Daarna is de pizza bekleed met salami, rode ui, ui, rode en gele paprika, uitgebakken baconblokjes, tomaat en kaas. Ongeveer 20 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden. Lekker!


0 reacties op “Erwtensoep en Pizza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel