Erwtensoep en Pizza

Erwtensoep en Pizza

Erwtensoep

pizza

Vandaag kregen we in Friesland de keuze uit erwtensoep of pizza. De erwtensoep is een recept van Mieneke en kan ik helaas niet doorgeven. Wil je wel erwtensoep maken, kijk dan op de site recept voor erwtensoep. De pizzabodem was met meel gemaakt uit een pak Grand’Italia Pizza Napoletana en daarover de bijbehorende tomatensaus. Daarna is de pizza bekleed met salami, rode ui, ui, rode en gele paprika, uitgebakken baconblokjes, tomaat en kaas. Ongeveer 20 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden. Lekker!

0
(56 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

0 thoughts on “Erwtensoep en Pizza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top