Toscaanse Spaghetti

Toscaanse Spaghetti

Ingrediënten: spaghetti, 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, 400 gram Toscaanse groenten, 1 pot Bertolli Rustico rode ui & zoete pepers pastasaus,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin in hete olie. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook en 400 gram Toscaanse groenten toe. Roerbak kort. Voeg Bertolli Rustico Rode Ui & Zoete Pepers Pastasaus toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel