Toscaanse Spaghetti

Toscaanse Spaghetti

Ingrediënten: spaghetti, 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, 400 gram Toscaanse groenten, 1 pot Bertolli Rustico rode ui & zoete pepers pastasaus,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin in hete olie. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook en 400 gram Toscaanse groenten toe. Roerbak kort. Voeg Bertolli Rustico Rode Ui & Zoete Pepers Pastasaus toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>