Pasta met Spinazie a la Creme

Pasta met Spinazie a la Creme

Ingrediënten: pasta, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, Provençaalse kruiden, 400 gram spinazie a la crème,

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en Provençaalse kruiden toe. Roerbak tot de ui zacht is. Voeg 400 gram diepvries spinazie al a crème toe. Warm het gerecht al roerend goed door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel