Pasta met Spinazie a la Creme

Pasta met Spinazie a la Creme

Ingrediënten: pasta, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, Provençaalse kruiden, 400 gram spinazie a la crème,

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en Provençaalse kruiden toe. Roerbak tot de ui zacht is. Voeg 400 gram diepvries spinazie al a crème toe. Warm het gerecht al roerend goed door. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>