Macaroni Shoarma

Macaroni Shoarma

Ingrediënten: macaroni, zout, 300 gram shoarmavlees, 400 gram macaronigroenten, knoflooksaus,

Aantal personen: 4

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 300 gram shoarmavlees in hete boter bruin. Voeg 400 gram macaronigroenten (paprika, ui, prei) toe en bak tot de ui en prei zacht zijn. Serveer met de macaroni. Voeg knoflooksaus naar smaak toe. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel