Boerenkool met Hamburgers met Spek

Boerenkool met Hamburgers met Spek

Eindelijke een mooie dag, wel koud, maar heerlijk zonnig weer. Tijd om maar eens boerenkool op tafel te zetten. Maar goed boerenkool mag je me ook midden in de zomer voorschotelen. Erbij een hamburger met spek. Simpel en lekker.


3 reacties op “Boerenkool met Hamburgers met Spek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel