Tagliatelle met Gehakt en Worteltjes

Tagliatelle met Gehakt en Worteltjes

Ingrediënten: tagliatelle, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 250 gram gehakt, 1 potje (340 gram) worteltjes, 1 blik (400 ml) tomaatblokjes, 200 ml bouillon, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de tagliatelle beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm naar smaak tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe en bak het rul en bruin. Voeg vervolgens 1 uitgelekt potje worteltjes, 1 blik tomaatblokjes en 200 ml bouillon toe. Breng het geheel kort aan de kook en laat het geheel 10 minuten op middelhoog vuur pruttelen. Serveer met de tagliatelle en geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel