Over & Contact

Leuk dat je langs komt op Brutsellog! Brutsellog is een blog met alles wat ik dagelijks op tafel zet. Dat is gewoon het dagelijkse avondeten, maar ook die lunch bij dat leuke tentje of die lekkere high tea of dat speciale etentje.

Brutsellog is in augustus 2005 begonnen met wat ik dagelijks eet, eigenlijk gewoon om te ontdekken wat de mogelijkheden van bloggen is. Eten is iets wat je dagelijks doet, maar wat je snel weer vergeet. Ronald Giphart heeft me destijds, door een quote op tv, geรฏnspireerd om foto’s te gaan maken van het eten. Brutsellog is dan ook mijn persoonlijke eetdagboek.

Waarom Brutsellog eigenlijk Brutsellog heet? Brutsellog is afgeleid van ‘brutselen’ wat zoiets betekent als zonder veel gedoe in de keuken iets lekkers bereiden. Log is natuurlijk afgeleid van weblog. Brutselen en weblog gecombineerd werd dus Brutsellog. Al sinds augustus 2005

Brutsellog wordt door mij alleen geschreven met technische hulp van mijn vriend. Wat begon als een experiment is nu een leuke, uit de hand gelopen hobby die al veel leuks op mijn pad heeft gebracht!

Anja van Heiningen

Per mail is Brutsellog bereikbaar op mail[at]brutsellog.nl (vervang [at] door @ ).
Ook te volgen via Matrix (element.io) : #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl.
En via Fediverse/Acitivitypub (oa mastodon/friendly/pleroma) : @anja@www.brutsellog.nl

(3.932 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

119 thoughts on “Over & Contact

  1. Ha Anja,

    Toevallig op je site terecht gekomen maar kom hier zeker vaker terug. Wat een leuke recepten niet te moeilijk. Leuke originele gerechten en met foto spreekt toch altijd meer aan.

  2. een super site van jullie. door het zoeken voor de graden van me hete lucht oven kwam ik bij jullie terecht. maar ik heb een officina star hete lucht oven en die gaat maar tot stand 5. kan ik toch gewoon jullie standen aan houden.
    groetjes ilona

  3. Wat is er gebeurd met de TIP Culinair pagina’s op Brutsellog? Ik kan ze nergens meer vinden.

    Als ik in de rechterkolom op een van de links naar een TIP Culinair bericht klik, kom ik uit bij ‘Flow’. Is de TIP Culinair rubriek op Brutsellog soms voorgoed verdwenen? Zou jammer zijn als dit inderdaad zo was, want het bood een prima service voor de vele mensen die op zoek zijn naar een oud TIP recept.

  4. Even wil ik laten weten dat ik helemaal weg ben van uw site ! Ik heb nog geen site gevonden waar zoveel recepten opstaan waar het water van in mijn mond loopt.
    Niet altijd even fijn ๐Ÿ˜‰ Ik heb een zoontje van 19 maanden en probeer graag verschillende recepten zodat hij veel smaken leert kennen, deze site geeft mij een hoop inspiratie dus bedankt !

    Groet Kirsten

  5. Ongeveer in de jaren 1970-1980 heeft er in Tip een recept gestaan van het gerecht COCIDO dat mijn vriendin regelmatig maakte.
    Na het overlijden van mijn vriendin zou ik graag het recept willen hebben.
    Is dit nog bij u verkrijgbaar?

  6. Ik moet dit even zeggen…
    ik vind dit een heerlijke site,
    ik kom er zowat elke dag , en elke dag lees ik iets nieuws en iets lekkers!
    Ik ben niet echt een keuken prinses, ik kook heel graag, maar altijd recepten, ik heb het gevoel zelf niet, en ben ook mijn hele leven al onzeker, en dan wil je het weleens “uitstellen”
    Maar hier heb ik al heel wat lekkers weggepikt…
    en na een paar keer lekker gekookt te hebben groeit je zelf vertrouwen!
    Thanks voor mijn heerlijke dagelijkse culinaire uitje hihi
    lieve groetjes Mary-Ann

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top