Ga naar de inhoud

Brutsellog

Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Home
  • Over & Contact
  • Top 10
  • Adresjes
  • fotolog
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Over & Contact
  • Zoeken
  • EetDagboek
  • Adresjes
  • LilleDame
  • Fediverse
  • BlueSky

Zuurkoolstamppot met Speklapje
donderdag, 9 januari 2014 Geen reacties

Zuurkoolstamppot met Speklapje

Laatste werkdag van de allereerste volle werkweek van 2014. Makkelijk werd het, zuurkoolstamppot met jus en een speklapje.

Bekijk meer Zuurkoolstamppot met Speklapje
Dagelijkse Kost
Fish ’n Chips
woensdag, 8 januari 2014 Geen reacties

Fish ‘n Chips

Eindelijk dan toch, fish ‘n chips, weliswaar niet uit Scheveningen waar we pas geleden waren, maar een lekkerbekje in bierbeslag van Iglo. Erbij Vlaamse frieten…

Bekijk meer Fish ‘n Chips
Dagelijkse Kost
Nasi Keboeli
dinsdag, 7 januari 2014 Geen reacties

Nasi Keboeli

Zondag had ik teveel nasi gemaakt voor ons twee. Vandaag dus een makkelijke maaltijd.

Bekijk meer Nasi Keboeli
Dagelijkse Kost
Spaghetti met Doperwten, Worteltjes in Romige Kaassaus
maandag, 6 januari 2014 Geen reacties

Spaghetti met Doperwten, Worteltjes in Romige Kaassaus

Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, tijm, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 100 gram doperwten, 4 worteltjes, 125 ml kookroom, 50 gram geraspte kaas,

Bekijk meer Spaghetti met Doperwten, Worteltjes in Romige Kaassaus
Pasta doperwtenkaaskookroomontbijtspekpastatijmuiwortel
Nasi Keboeli met Indische Gehaktballetjes in Pindasaus
zondag, 5 januari 2014 Geen reacties

Nasi Keboeli met Indische Gehaktballetjes in Pindasaus

Nasi Keboeli Ingrediënten: 1/2 pak rijst (200 gram), 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, ketoembar, kaneel, kruidnagelpoeder, nootmuskaat, 1…

Bekijk meer Nasi Keboeli met Indische Gehaktballetjes in Pindasaus
Rijst Vlees chilisauseierengehaktkaneelketjap manisketoembarknoflookkruidnagelpoedermelknootmuskaatontbijtspekpaneermeelpinda`spindakaaspreirijstsambalseroendengui
Couscous met Vegaballetjes en Spitskool
zaterdag, 4 januari 2014 Geen reacties

Couscous met Vegaballetjes en Spitskool

Ingrediënten: 1 ui, 1 theelepel komijnpoeder, 1 theelepel ketoembar (gemalen koriander) 300 gram spitskool, 1 pak vegaballetjes, couscous, 2 flinke eetlepels mangochutney,

Bekijk meer Couscous met Vegaballetjes en Spitskool
Vega couscousketoembarkomijnpoedermangochutneyspitskooluivegaballetjes
Provençaalse Kip Krokant
vrijdag, 3 januari 2014 Geen reacties

Provençaalse Kip Krokant

Dit zakje had ik nog liggen om te testen. Eigenlijk had ik het bedacht met wraps en dergelijke, maar daar had ik eigenlijk geen zin…

Bekijk meer Provençaalse Kip Krokant
Dagelijkse Kost eierenkipfiletMaggi
Boerenkool Stamppot met Rookworst
donderdag, 2 januari 2014 Geen reacties

Boerenkool Stamppot met Rookworst

Op zo’n eerste werkdag van het jaar een makkelijke maaltijd gekozen: boerenkool stamppot met een verse rookworst en jus. Lekker!

Bekijk meer Boerenkool Stamppot met Rookworst
Dagelijkse Kost
Toko Sin in Driebergen
woensdag, 1 januari 2014 Geen reacties

Toko Sin in Driebergen

Dit stond eigenlijk helemaal niet op de planning, maar als ze dan toch open zijn op nieuwjaarsdag dan moet je het toch eens proberen en…

Bekijk meer Toko Sin in Driebergen
Indonesisch Driebergentoko
Groentesoep
woensdag, 1 januari 2014 Geen reacties

Groentesoep

Ingrediënten: 1 AH verspakket voor groentesoep, (1 prei, 1 ui, 1 kleine bloemkool, 1 winterpeen, 2 kleine aardappels, sperziebonen, bosje bladselderij, 3 rundvlees bouillonblokjes), 1,5…

Bekijk meer Groentesoep
Lunch Soep Verspakket aardappelAlbert Heijn verspakketbloemkoolbouillonblokjepreirundvleesselderijsperziebonenuivermicelliwortel
Couscous met Runderstoof
dinsdag, 31 december 2013 Geen reacties

Couscous met Runderstoof

Ingrediënten: 400 gram rundvlees, zout, peper, 2 uien, 250 gram worteltjes, 2 theelepels komijnpoeder, 1/2 eetlepel speculaaskruiden, snuf chilipeper, 1 eetlepel bloem, 300 ml bouillon,…

Bekijk meer Couscous met Runderstoof
Vlees bloembouillonchilipepercouscouskomijnpoederrundvleesspeculaaskruidentuttifruttiuiwortel
Rode Kool met Schnitzels in Champignonroomsaus
maandag, 30 december 2013 Geen reacties

Rode Kool met Schnitzels in Champignonroomsaus

De rode kool is niet zo spannend in dit recept, de schnitzels in champignonroomsaus wel. Ingrediënten: 2 schnitzels, 250 gram champignons, tijm, witte wijn, 250…

Bekijk meer Rode Kool met Schnitzels in Champignonroomsaus
Vlees champignonschilisauskookroomschnitzelstijmwitte wijn
Karbonade met aardappeltjes en sla
zondag, 29 december 2013 Geen reacties

Karbonade met aardappeltjes en sla

Na de wandeling op het strand van Scheveningen hadden we eigenlijk gedacht om nog een lekkerbekje te halen om mee te nemen naar huis. Met…

Bekijk meer Karbonade met aardappeltjes en sla
Dagelijkse Kost
Brownie bij Columbus Scheveningen
zondag, 29 december 2013 Geen reacties

Brownie bij Columbus Scheveningen

Vandaag hebben we een strandwandeling gedaan in Scheveningen. Bij een strandwandeling in de winter hoort natuurlijk warme chocolademelk met slagroom. Dat dronken we bij Columbus.…

Bekijk meer Brownie bij Columbus Scheveningen
Taartjes Scheveningen

Berichten paginering

Vorige pagina Pagina 1 … Pagina 357 Pagina 358 Pagina 359 … Pagina 629 Volgende pagina
Brutsellog | Ontworpen door: Theme Freesia | WordPress | © Copyright alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring