Karbonade met aardappeltjes en sla

Karbonade met aardappeltjes en sla

Karbonade met aardappeltjes en sla

Na de wandeling op het strand van Scheveningen hadden we eigenlijk gedacht om nog een lekkerbekje te halen om mee te nemen naar huis. Met ons dachten dat nog meer mensen en net voor onze neus werden de laatste drie lekkerbekjes verkocht. Op naar een volgende viszaak, lange rij en bij die daarop ook. Dus geen lekkerbekje voor ons, maar karbonade met kaas, salade en aardappeltjes. Ach we hadden dan ook al een brownie op

Brownie bij Columbus Scheveningen

Die hebben we samen met een warme chocomel met slagroom gegeten (en gedronken) bij Columbus Scheveningen, waar het enorm druk was (we hadden net een van de laatste tafeltjes toen we binnen kwamen). In ieder geval een lekker dagje zo.

0
(52 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top