Rode Kool met Schnitzels in Champignonroomsaus

Rode Kool met Schnitzels in Champignonroomsaus

Rode Kool met Schnitzels in Champignonroomsaus

De rode kool is niet zo spannend in dit recept, de schnitzels in champignonroomsaus wel.

Ingrediënten: 2 schnitzels, 250 gram champignons, tijm, witte wijn, 250 ml kookroom, 2 eetlepels chilisaus, zout,

Aantal personen: 3

Snijd 2 schnitzels in reepjes. Bak de schnitzelreepjes aan in hete boter tot het een beetje bruin wordt. Schep de schnitzelreepjes uit de pan en houd het even apart. Bak in de achtergebleven boter 250 gram in plakjes gesneden champignons met wat tijm toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg een scheutje witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg vervolgens 250 ml kookroom en 2 eetlepels chilisaus. Breng op smaak met wat zout. Doe de schnitzelreepjes terug bij de saus en warm het geheel goed door. Eet smakelijk!

(45 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top