Als we er toch dichtbij zijn kunnen we als toetje ook een ijsje bij Zazu halen. Ik koos deze keer voor de smaken meloen en…
Bekijk meer IJsje bij Zazu VeenendaalVaderdagslunch bij Saya Veenendaal
Vandaag werden we door Britt uitgenodigd om ergens in Veenendaal met haar en haar vriend te lunchen voor vaderdag. De keuze was al snel gevallen.…
Bekijk meer Vaderdagslunch bij Saya VeenendaalRijst met Kapucijners, Champignons en Spek in Zoete Saus
Zo’n twaalf jaar geleden maakte ik dit recept al eens een keertje. Opeens werd dat recept druk bezocht door bezoekers van Pinterest. Zijn kapucijners weer…
Bekijk meer Rijst met Kapucijners, Champignons en Spek in Zoete SausBurger Caprese met Country Wedges en een Cranberry Appel Salade
Vandaag was het een omgekeerde dag voor ons. Michel werkte thuis omdat er een monteur langs kwam en ik ging naar het kantoor omdat ik…
Bekijk meer Burger Caprese met Country Wedges en een Cranberry Appel SaladeGevulde Pasta met Dopertwen in Briesaus
Het recept kwam ik tegen in de site-analytics van Brutsellog. Ooit, jaren geleden eens gemaakt. Zo’n briesaus leek me best lekker. Het recept van jaren…
Bekijk meer Gevulde Pasta met Dopertwen in BriesausOranje Koeken uit de Airfryer
Dit pak oranje koeken van Oetker had ik net na koningsdag in de ‘opruimingsbak’ van de Albert Heijn gevonden. Zo met het EK Voetbal in…
Bekijk meer Oranje Koeken uit de AirfryerDe Smaak van India Veenendaal
Vandaag moest Michel weer heel vroeg op zijn werk zijn. Ergens om 4 uur ging de wekker al. Inmiddels hebben we er een traditie van…
Bekijk meer De Smaak van India VeenendaalBoerenkool met een Kipburger
Vandaag weer een dag in Utrecht. Deze keer had ik op de terugweg niet de perfecte overstap. Maar ach ik, ik heb de regenbuien aardig…
Bekijk meer Boerenkool met een KipburgerRendang van de Barbecue met Rijst en Sperzieboontjes
Ingrediënten: 1 ui, 5 teentjes knoflook, 2 theelepels sambal, 1 stukje gember, 2 theelepels laos, 1 theelepel korianderpoeder, 1/2 theelepel kaneel, 1 theelepel komijnpoeder, 1…
Bekijk meer Rendang van de Barbecue met Rijst en SperzieboontjesHotdog Sandwich van de Barbecue
Dit recept kwamen we ook tegen op het YouTube kanaal van BBQ Culture. Heel toevallig had ik weer een broodpakket via TooGoodToGo gescoord, dus brood…
Bekijk meer Hotdog Sandwich van de BarbecueBroodje Shoarma uit de Airfryer
De slager had ook weer een shoarmapakket in de aanbieding: pitabroodjes, shoarma en knoflooksaus. Dat is natuurlijk altijd lekker. Ik maakte het weer lekker makkelijk…
Bekijk meer Broodje Shoarma uit de AirfryerFeestje! IJsje bij Zazu Veenendaal
Vandaag had ik wat te vieren. Ik heb namelijk de HOlink award gewonnen, een prijs van DUO en Studielink. Blijkbaar was ik een genomineerde en…
Bekijk meer Feestje! IJsje bij Zazu VeenendaalThaise Kip met Bami van de Slager
Vandaag hadden we weer eens een weekmaaltijd van de slager: Thaise kip met bami. Bij de slagerij had ik nog keuze uit twee verschillende soorten…
Bekijk meer Thaise Kip met Bami van de SlagerWraps met Krokante Kipschnitzels
Vandaag heb ik krokante kipschnitzels bij de poelier gehaald. Lekker voor in wraps. Bak de krokante kipschnitzels 12 minuten op 180 in de Airfryer. Verwarm…
Bekijk meer Wraps met Krokante Kipschnitzels