Vandaag werd het boerenkool stamppot met een kip cordon bleu. De kip cordon bleu hebben we eerst rondom gebakken in de boter. Daarna nog 10…
Bekijk meer Boerenkool met een Kip Cordon BleuSpaghetti met Gehakt en Gestoofde Groente
Van de groente die we hadden gemaakt bij het oerhammetje van gisteren hadden we nog veel over. De hoeveelheid groente was ook bedoeld voor vier…
Bekijk meer Spaghetti met Gehakt en Gestoofde GroenteGebakjes van Zazu Veenendaal
Met het boodschappen doen vanochtend was ik nog wat vergeten, ik mocht nog een keer het dorp in. Niet erg, want het was super lekker…
Bekijk meer Gebakjes van Zazu VeenendaalOerhammetje in Gestoofde Groente
De slager had deze week oerhammetjes, dat leek me wel leuk voor op de barbecue. Het bleken alleen al voorgtgaarde oerhammetjes te zijn. De bereiding…
Bekijk meer Oerhammetje in Gestoofde GroenteRisotto met Doperwten en Salami
Ingrediënten: 1 ui,100 gram salami, risotto rijst, scheutje witte wijn, 1 liter groentebouillon, 200 gram doperwten, Parmezaanse kaas,
Bekijk meer Risotto met Doperwten en SalamiGehaktbal met een Salade en Gebakken Krieltjes
Vandaag gewoon een gehaktbal uit de Airfryer, gebakken krieltjes en een salade.
Bekijk meer Gehaktbal met een Salade en Gebakken KrieltjesTruffel en Paddestoel Ravioli in Bechamelsaus
Ingrediënten: 1 pak Jumbo ravioli truffel en paddenstoel, 1 Jumbo pak gemengde paddestoelen, boter, bloem, 300 ml melk, 1 theelepel mosterd, zout, peper, nootmuskaat,
Bekijk meer Truffel en Paddestoel Ravioli in BechamelsausKliekje Macaronischotel
Vandaag lekker makkelijk, een kliekje macaroni uit de vriezer. Alleen was het niet zo geslaagd, het had waarschijnlijk net wat te lang in de vriezer…
Bekijk meer Kliekje MacaronischotelSpinazie met een Schnitzel
Vandaag, zoals eigenlijk elke maandag, een AVG-tje. Deze keer spinazie met aardappeltjes en een schnitzel.
Bekijk meer Spinazie met een SchnitzelWokkiebowls en Sushi van Phoenix Express Veenendaal
Vandaag hebben we samen met Britt wat bouwmarkten bezocht op zoek naar kleurtjes voor aan de muur, vloeren en noem maar op. Daarna zouden we…
Bekijk meer Wokkiebowls en Sushi van Phoenix Express VeenendaalKipfilet met Spek, Brie en Noten van de Barbecue
Ingrediënten: 2 kipfilets, zout, peper, plakjes ontbijtspek, brie, stroop, ongebrande notenmix,
Bekijk meer Kipfilet met Spek, Brie en Noten van de BarbecueKip Rendang met Sperziebonen en Rijst
Ingrediënten: 1 ui, 5 teentjes knoflook, 2 theelepels sambal, 1 centimeter gember, laospoeder, serehpoeder, 500 gram kippoulet, 400 ml kokosmelk, kurkuma, 1 blik sperziebonen,
Bekijk meer Kip Rendang met Sperziebonen en RijstGoulash van de Slager
Vandaag moest ik weer een dagje naar Utrecht voor het werk. Kortom een makkelijke maaltijd vandaag. Slagerij van Doorn had deze week goulash met rijst…
Bekijk meer Goulash van de SlagerBami met Kiplenteschotel
Vandaag maakte ik een snelle bami. Erbij een Kiplenteschotel van Poelier de Munt. De bami was weer genoeg voor een weeshuis, dat ging mooi in…
Bekijk meer Bami met Kiplenteschotel