Ingrediënten: 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, korianderpoeder, kaneel, kruidnagelpoeder, nootmuskaat, 300 gram riblappen, 200 gram champignons, 1 eetlepel azijn, 1 blikje tomatenpuree,…
Bekijk meer Indisch Stoofvlees van de BarbecueTaco’s met Gehakt
Ingrediënten: 6 tacoschelpen, 250 gram gehakt, 450 fijne roerbakgroenten, 1/2 zakje Santa Marina tacokruiden zonder suiker en zout, 100 ml water, Parmezaanse kaas,
Bekijk meer Taco’s met GehaktBerenhap met Röstirondjes
Afgelopen woensdag had Michel al gehaktballen gebakken op de barbecue. Vandaag maakte ik daar een berenhap van. Heel simpel, uienringen bakken, gehaktballen in schijfjes snijden…
Bekijk meer Berenhap met RöstirondjesBami met Beef Teriyaki
Gisteren heb ik bij slagerij van Doorn de weekmaaltijd weer gehaald. Prima voor na een werkdag. Deze week was de weekmaaltijd bami met beef teriyaki.…
Bekijk meer Bami met Beef TeriyakiRunderschnitzel met Parmezaanse Kaas, Geroosterde Paprika en Zongedroogde Tomaat
Ingrediënten: 2 runderschnitzels, geroosterde paprika, zongedroogde tomaat, Parmezaanse kaas,
Bekijk meer Runderschnitzel met Parmezaanse Kaas, Geroosterde Paprika en Zongedroogde TomaatLunchen bij Saya Veenendaal
Op dit restaurantje hebben we echt zitten wachten. Het was al een tijdje aangekondigd, maar door allerlei omstandigheden met de bouw kon het niet opengaan.…
Bekijk meer Lunchen bij Saya VeenendaalThaise Kip met Rijst en Doperwten
Maak de diepvries weer wat leger dag. Vandaag hadden we een bakje Thaise kip en een kleine bak rijst uit de vriezer gehaald. In plaats…
Bekijk meer Thaise Kip met Rijst en DoperwtenRode Kool met Schnitzel
Zo wat ging het hier tekeer zo rond half 6. Het was misschien een half uur, maar de regen kwam met bakken uit de hemel,…
Bekijk meer Rode Kool met SchnitzelBiefstukpakketjes van de Barbecue
Deze ingrediënten kwamen langs in een voorgestelde Facebookpost, alleen zonder de bereidingswijze. Dat hebben we dan zelf uitgevogeld. Tip: krieltjes zijn prima, maar worden een…
Bekijk meer Biefstukpakketjes van de BarbecueCheeseburger Swirls van de BBQ
Deze cheeseburger swirls zagen we langs komen bij BBQ Culture. We hebben er onze eigen twist aan gegeven. Zo hadden we nog Parmezaanse kaas in…
Bekijk meer Cheeseburger Swirls van de BBQOne Pot Pasta
Het was weer een verrassing vandaag wat er op tafel kwam. Vanochtend hadden we weer een bakje uit de vriezer gehaald in het kader van…
Bekijk meer One Pot PastaCarpacciorolletje van de Slager
De slager had deze week carpacciorolletjes in de aanbieding. Dat leek me wel wat. Het was dun rundvlees gevuld met een zongedroogtomaatjes, pijnboompitjes, rucola en…
Bekijk meer Carpacciorolletje van de SlagerRollade van de Barbecue
Vandaag kwamen Jan en Mieneke op visite. Zij zijn hier in de buurt op vakantie. Ze bleven ook gezellig eten. Op tafel hadden we een…
Bekijk meer Rollade van de BarbecueIndische Tomatensoep
Een beetje de vriezer leeg krijgen, alleen wat we uit de vriezer hadden gehaald wisten we niet tot het een beetje ontdooit was. Ach sowieso…
Bekijk meer Indische Tomatensoep