Vandaag zijn we richting Doesburg gegaan om onder andere mosterdsoep te eten. Het restaurant wat ons aangeraden was door de buurvrouw van mijn vader zat…
Bekijk meer Lunchplankjes bij Koffie & Lunchlokaal 1309 – DoesburgLasagne van de Coop
We hebben een rustig aan dagje gedaan en na het lunchen bij Broods alleen een rondje door de omgeving gereden en ‘s avonds naar de…
Bekijk meer Lasagne van de CoopBroods Broodjesbar – Zeddam
Vandaag was het een regenachtige dag. Ach dat kan ook gebeuren in oktober. We zijn er wel even uitgeweest om een broodje te eten. We…
Bekijk meer Broods Broodjesbar – ZeddamIJsje bij Landal Stroombroek Braamt
Bij het rondje om de plaza van Landal Stroombroek kwamen we ook een ijsbar tegen. Daar hadden we wel zin in met het lekkere weer.…
Bekijk meer IJsje bij Landal Stroombroek BraamtSnacks van de Smulgaard – Braamt
Na de lunch van vanmiddag hadden we niet zo veel trek meer. Daarom zijn we naar de snackbar van het park gelopen waar we ons…
Bekijk meer Snacks van de Smulgaard – BraamtFlatbreads van de Duck Veenendaal
Vandaag onze eerste dag van de vakantie. We kunnen pas laat in het huisje, daarom zijn we eerst gewoon in ons dorp gaan lunchen. We…
Bekijk meer Flatbreads van de Duck VeenendaalFlatbread Hamburgers van de Barbecue
We zijn goed bezig, de vriezer raakt steeds weer wat leger. Gisteren en vandaag haalden we er pakjes brood uit voor tosti’s en vanavond hamburgers…
Bekijk meer Flatbread Hamburgers van de BarbecueRundersteak van de Barbecue
Het is nog verrassend lekker weer zo de laatste dag van september. Je merkt al wel goed dat de dagen korter worden, maar qua temperatuur…
Bekijk meer Rundersteak van de BarbecueRijst met Sperziebonen, Paprika en Gehakt in Pindasaus
Ingrediënten: 250 gram sperziebonen, rijst, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 150 gram gehakt, 1 rode paprika, 100 gram champignons, 4 eetlepels pindakaas,…
Bekijk meer Rijst met Sperziebonen, Paprika en Gehakt in PindasausUdonnoodles met Gehaktballetjes en Babi Pangang en Saté
Altijd spannend als je een bakje uit de vriezer haalt. Deze keer bleek het udonnoodles met gehaktballetjes te zijn. Dit was een beetje weinig voor…
Bekijk meer Udonnoodles met Gehaktballetjes en Babi Pangang en SatéCroissant au Amandes van De Heerlyckheid Veenendaal
Vandaag had ik geen lunch in huis in de vorm van brood. Kortom tijdens mijn pauze even een rondje gelopen naar de bakker. De bakker…
Bekijk meer Croissant au Amandes van De Heerlyckheid VeenendaalLua Ede
Bij Lua in Ede wilde ik al eens graag wat gaan eten, want goede recensies overal en gewoon een lekkere kaart. Vandaag zouden we ook…
Bekijk meer Lua EdeKliekjesdag
Vandaag was het een kliekjesdag met twee bakjes uit de vriezer, wat shoarma en een Indische bami bleek te zijn. Daarbij nog een restje Indisch…
Bekijk meer KliekjesdagBoerenkool met Kaas-Spekworstje
Vandaag werd het boerenkool met een kaas-spekworstje. Het kaas-spekworstje was een speciaal worstje van de slager. ik heb de worstjes eerst even rondom aangebakken in…
Bekijk meer Boerenkool met Kaas-Spekworstje