Van het Indisch stoofvlees van zondag was natuurlijk over. Het werd daarom vandaag een makkelijke maaltijd. Udonnoodles gekookt, Indisch stoofvlees opgewarmd en klaar!
Bekijk meer Noodles met Indisch StoofvleesAndijviestamppot met Slavink
Eigenlijk ben ik de rest van het jaar vrij, maar vanmiddag werd het teamuitje georganiseerd. Dat mocht ik niet missen. Kortom ik pubquizde een middag…
Bekijk meer Andijviestamppot met SlavinkIndisch Stoofvlees met Rijst en Sperzieboontjes
Bij boerderij van Steenbergen zag ik een receptkaartje liggen voor Indisch stoofvlees. Nou stoofvlees vind ik altijd lekker, en dit recept leek me ook lekker.…
Bekijk meer Indisch Stoofvlees met Rijst en SperzieboontjesGevulde Lenderollade
Eigenlijk was ik naar het dorp gegaan voor buikspek, wat bij de net geopende supermarkt in de aanbieding was. Helaas alles op. Dan maar even…
Bekijk meer Gevulde LenderolladeMacaroni met Kipshoarma in Romige Tomatensaus
Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 300 gram kipshoarma, 1/2 rode paprika, doperwten (diepvries), 1 blikje tomatenpuree, 100 ml kookroom,
Bekijk meer Macaroni met Kipshoarma in Romige TomatensausHazenpeper met Aardappelpuree en Stoofpeertjes van de slager
Het was weer eens tijd voor een weekmaaltijd van de slager. Mijn donderdagmiddag was namelijk al helemaal volgeboekt met aaneensluitende teamsvergaderingen. Kortom na zo’n middag…
Bekijk meer Hazenpeper met Aardappelpuree en Stoofpeertjes van de slagerGebakjes van Mekking Veenendaal
Vandaag hadden Michel en ik iets speciaals waarvoor we naar het gemeentehuis moesten. We hebben besloten, na heel lang samenwonen, om een geregistreerd partnerschap aan…
Bekijk meer Gebakjes van Mekking VeenendaalNoodles met Kipgehakt, Wortel en Prei
Van dit gerecht maakte ik genoeg voor vier, kortom een bakje ging de vriezer in zodat we op een ‘luie’ dag alleen maar wat noodles…
Bekijk meer Noodles met Kipgehakt, Wortel en PreiRode Kool met Speklapje
Vandaag werd het gewoon rode kool met aardappeltjes en een gekruid speklapje van ‘t Binnenveld.
Bekijk meer Rode Kool met SpeklapjeBroodje Hamburger met Franse Friet
Voor de gehaktbroodjes van gisteren hadden we meer gehakt dan dat we gebruikt hebben. Kortom Michel maakte er gisteren al hamburgers van die hij op…
Bekijk meer Broodje Hamburger met Franse FrietGehaktbroodje van de BBQ
Ingrediënten: 6 vellen bladerdeeg, 350 gram gehakt, gehaktkruiden, 50 gram champignons, geraspte kaas, plakjes kaas, rauwe ham,
Bekijk meer Gehaktbroodje van de BBQVarkenshaas met Champignons en Doperwten in Roomsaus
Ingrediënten: 1 varkenshaas, 150 gram hamblokjes, 1 theelepel sambal, 1 teentje knoflook, 150 gram champignons, 150 gram doperwten, 150 ml kookroom, zout, peper,
Bekijk meer Varkenshaas met Champignons en Doperwten in RoomsausPepernotentiramisu van Piretti Veenendaal
Naast de panini’s die ik bij Piretti meenam als lunch, had ik ook pepernotentiramisu meegenomen. Dat past toch echt wel rond deze tijd? Deze tiramisu…
Bekijk meer Pepernotentiramisu van Piretti VeenendaalRunderbraadworst met Aardappelpuree en Ui
Vandaag een runderbraadworst van ‘t Binnenveld met aardappelpuree, ui en jus.
Bekijk meer Runderbraadworst met Aardappelpuree en Ui