De slager had riblappen in de aanbieding. Mooi, dan maak ik gelijk weer mijn favoriete spaghetti bolognese recept! Ingrediënten: 150 gram ontbijtspek, 1 flinke ui,…
Bekijk meer Spaghetti BologneseMexicaanse & Saté Wraps van Poelier de Munt Veenendaal
Woensdag is de dag dat ik boodschappen doe en naast dat ik naar de supermarkt ga, ga ik ook langs bij de slager en regelmatig…
Bekijk meer Mexicaanse & Saté Wraps van Poelier de Munt VeenendaalTortellini met Champignons en Spek in Champignonsaus
Ingrediënten: AH verse tortellini met spek en kaas, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 400 gram champignons, 250 ml water, 1 zakje champignonsaus,
Bekijk meer Tortellini met Champignons en Spek in ChampignonsausRode Kool met Gevulde Gehaktbal
Vandaag rode kool met aardappeltjes en een gevulde gehaktbal. De gehaktballen hadden we al eerder gemaakt, alleen hoe warm je ze op? In een pan…
Bekijk meer Rode Kool met Gevulde GehaktbalRendang met Rijst en Sperzieboontjes
Ingrediënten: 1 ui, 4 teentjes knoflook, 2 theelepel sambal, een stukje gember, 2 theelepels laos, 1 theelepel korianderpoeder, 1/2 theelepel kaneel, 1 theelepel komijnpoeder, 1…
Bekijk meer Rendang met Rijst en SperzieboontjesKalfsossenhaas van de BBQ
Bij Heuvelrug noten & zuidvruchten haalden we vorige week naast allerlei lekkere nootjes ook diepgevroren kalfsossenhaas. Vandaag heeft Michel het op de barbecue gelegd. Het…
Bekijk meer Kalfsossenhaas van de BBQWienerschnitzel met Champignonsaus
Bij de slager had ik deze keer ook wienerschnitzels gekocht. Ik maakte daarbij champignonsaus uit een zakje, met wat verse champignons erdoor. Erbij een salade…
Bekijk meer Wienerschnitzel met ChampignonsausGoulash met Rijst van de Slager
Het is deze week weer eens tijd voor de weekmaaltijd van de slager. Deze week had de slager goulash in de aanbieding. Voor erbij kon…
Bekijk meer Goulash met Rijst van de SlagerCordon Bleu Rollade van de BBQ
Nu we zo’n spit voor de barbecue hebben moet er ook eens een rollade op. Toevallig had de slager cordon bleu rollade in de aanbieding.…
Bekijk meer Cordon Bleu Rollade van de BBQPistoletje Zuurkool van Slagerij van Doorn – Veenendaal
Slagerij van Doorn had deze week allerlei lekkere aanbiedingen, waaronder een pistoletje zuurkool. Zo voor op de woensdag als lunch leek me dat wel lekker.…
Bekijk meer Pistoletje Zuurkool van Slagerij van Doorn – VeenendaalBaconburger met Krieltjes en Gemengde Groente
Eigenlijk had ik bedacht om de baconburgers in wraps te doen met allerlei sla, ui, cocktailgroente en saus. Maar ik had geen sla, dus dan…
Bekijk meer Baconburger met Krieltjes en Gemengde GroenteGebakjes van ‘t Haverland Veenendaal
Gisteren hadden we natuurlijk al slagroomtaart, maar vandaag is Michel echt jarig. Al was het eigenlijk voor ons allebei gewoon maandag en hadden we het…
Bekijk meer Gebakjes van ‘t Haverland VeenendaalAndijvie met Blinde Vink
Vandaag andijviestamppot met een blinde vink. De blinde vink bakte ik eerst in de boter. Daarna in de Airfryer voor 15 minuten op 180 graden.…
Bekijk meer Andijvie met Blinde VinkShaslicks van de BBQ
Vandaag vierde Michel zijn verjaardag. Britt en haar vriend kwamen langs. Michel maakte daarom shaslicks. Daarmee kon hij gelijk de spiesenset voor het spit uittesten.…
Bekijk meer Shaslicks van de BBQ